Koristelu ei tarvitse olla tylsää tai edes askartelua

Kasien ykkösryhmä teki tänään kolme noin neljän metrin guassimaalausta koristamaan itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia. Emmekä tehneet Suomen lippuja sormet verillä, ei. Ryhmä jakautui kolmeen pienempää ryhmään ja kaikki tekivät sulavassa yhteistyössä kolme maalausta, joiden aiheena oli supisuomalainen koivu. Tarkkasilmäisimmät voivat huomata, että koivut ovat kaikissa maalauksissa samat. Tämä onnistui piirtoheittimen avulla, joten työskentely lähti vauhdikkaasti käyntiin. Kahdessa tunnissa kolme ryhmää olivat saaneet maalattua hienoja teoksia, jotka eivät päädy kaapin nurkkaan itsenäisyyspäivän juhlan jälkeen, vaan ovat ihmisten ihailtavina monta viikkoa tammikuun puolelle asti. Hieno työtä, kasit!

3 kommenttia:

KHA kirjoitti...

Kyllä koivutyöt ovat vaikuttavat, hienot. Huomasin heti, että kyse on samoista puista mutta eri valaistuksessa tai tilanteessa, kaikki kuitenkin talvella. Samankaltaisuus toi koristeluun tyylikkyyttä ja rauhallisuutta, eri taustat ja maiseman tulkinnat taas eloa. Työt viehättivät minua kovasti. Ja Suomen lippuja oli juuri sopivasti lisänä. Koripallotelineessä mukavan metkalla tavalla. - Hienoa että muutkin voivat nauttia tästä koristelusta: onhan kunnan itsenäisyysjuhlat tänään 6.12. koulumme juhlasalissa. KHA

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olisiko kuvaa jossain, että näkisi koivu-teokset?

Henri Mattila kirjoitti...

Harmittaa, kun ei tullut mieleen ottaa kuvia teoksista, kun ne olivat juhlasalissa. Mutta ei hätä ole tämän näköinen; otan kuvat koivuista, kun ne ovat luokan seinillä koristamassa luokkaa ja laitan ne tähän postaukseen mukaan.