Viime aikoina tehtyä

Kuvataideopetus on lähtenyt käyntiin vauhdilla ja tulokset ovat olleet mahtavia.

Lukion kurssi 1: Minä, kuva ja kulttuuri on saanut P22:n seinälle yksityiskohtaisia nestetussipiirustuksia, joissa pohditaan hyvän elämän peruselementtejä. Seuraavaksi lähdetään luomaan julisteita upouusilla guassiväreillä.

Lukion kurssi 2: Taiteen kuvista omiin kuviin puolestaan on aloittanut opiskelu-urakkansa sekatekniikkakollaasilla, jossa tavoitteena on luoda postmodernistinen teos, joka piristää teoksen tekijää. Teokset ovat osoittautuneet monipuolisemmiksi, mitä osattiin odottaa aiheiden vaihdellessa poliittisesta parodiasta seesteisiin sielunmaisemiin.

Yhdeksännen luokan pitkä kuvataide on tutustunut Giuseppe Arcimboldon taiteeseen ja lähtenyt tekemään samalla idealla omakuvia sivuprofiilista. Hauskaa ainakin on riittänyt oppilaiden mallintaessa toistensa sivuprofiileja videotykin valossa.

Kahdeksannen luokan pitkä kuvaviestinnän Henrin ryhmä on aloittanut kansion valmistamisen kahden vuoden kimaraa varten. Kannesta tulee valokuvakollaasi, jonka aiheena on omakuva. Osa oppilaista on jo ehtinyt tulostaa kuvat ja lopputuloksista tulee eittämättä hienot.

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Henrille terveisiä! Täällä kellokoskella on alkanut taas koulu ja kuvaamataito, olen joistakin sinun huomauttamista asiosta jutellut opettajalle, ja avannut kesällä valokuvablogin jossa voit käydä katsomassa kuvatuksia. http://valovoima.blogspot.com
Ainakin Yhdessä koneessa on vielä tämä sivu oletussivuna, mutta ehdotan Marjalle jos hän vaikka perustaisi uuden kuvisblogin.