Teimme tällä viikolla

Seiskojen kanssa piirsimme vielä valööriharjoituksena kenkiä. Hyvin onnistuu kaikilta, ei mitään ongelmia. Enemmän vain itseluottamusta, niin saamme seinille hienoja kenkäkuvia. Lisätehtäviä ehdittiin tehdä vaikka kuinka monta, toiset kun ovat muita nopeampia. Aika mielenkiintoinen tehtävä oli pääsykoetehtävä, jossa piti piirtää yksinäisen matkailijan viisi matkalaukusta löytyvää esinettä, jotka saavat mielenkiinnon heräämään matkaajaa kohtaan. Jotkut ehtivät jo kokeilla nestetussejakin "Hulluja töherryksiä" -nimisessä lisätehtävässä.

Kasien kanssa pikkuhiljaa ollaan lopettelemassa levyn kansia ja siirtymässä seuraavaan tehtävään, joka käsittelee tavaroita, joita meillä on kotona ja naapurissa.

Ysien odotettu digikuvausosia alkoi toisella ryhmällä oikein sutjakkaasti. Luvassa on siis monia aloittelevia valokuvaajia koulun alueella, kun lähdemme ottamaan oikein kunnolla kuvia erilaisten tehtävien rajoissa.

Lukiolaiset touhusivat vielä suuritöisten Kalevala-maalausten ja viimeisen, massiivisen kuvasarjan luomisen puittessa. Naisen ja miehen aseman pohtiminen näyttää olevan mukavan haastavaa.

0 kommenttia: